DÅM til Dovrelæven

Dåm har gjestet tidligere arrangement hos oss, og vi er glade for å annonsere at de kommer tilbake også i år. Den 27. juli tar de turen til Dombås og Dovrelæven.

Kjell Marius Snipen og Øystein Haugan utgjør hiphop-duoen DÅM. De har drevet med hiphop/rap siden tenårene da de hadde base på Dombås. Begge var med i bandet Ogobor som hadde en hit med låten To veidde. Låten og gruppa fikk en god del oppmerksomhet av den kjente radio-duoen Are og Odin. Ogobor ga i 2005 ut EP-en På tin! Etter Ogobor startet Kjell Marius og Øystein opp DÅM. Kjell Marius står for tekstene på Dovre-dialekt, mens Øystein lager beats og styrer spakene. DÅM har tidligere gitt ut et knippe låter som er lagt ut på Spotify og Youtube. Deres foreløpig siste singel kom 5.april og har fått tittelen Folkemusikk. Singelen er en meget spennende miks av hiphop og folkemusikk.

Mer informasjon om programmet for året kommer etterhvert, enn så lenge kan du se og høre siste låt fra Dåm - Folkemusikk.

 
Den energiske duoen Kjell Marius Snipen og Øystein Haugan utgjør Dåm. (Foto: Kai Arne Lien)

Den energiske duoen Kjell Marius Snipen og Øystein Haugan utgjør Dåm. (Foto: Kai Arne Lien)

Dåm på Spotify:

Trollbinde