Villskudd

Villskudd kommer til Dovrelæven for å spille sin aller siste konsert på sin sagnomsuste Blitzturné. Villskudd er bandet som insisterer på at etter råkk, så skal det være råll.

Kledd opp i gamle penskjorter og slitte lakksko, har de spilt på alt fra fullsatte saler til folketomme torg.

I vår slapp de sitt debutalbum Alt er annerledes, og er nå igjen trøkka sammen i baksetet, klare for nye opptredener i alle retninger et kompass kan peke.

Bandet har bladd seg gjennom platekassene, men ser seg ikke bare bakover. Sangene handler om livet, døden, kjærligheten, og det å være menneske i den moderne virkeligheten, eller noe sånt.

Kameratene stammer fra Hedmarken, er midt i 20-årene og heter som følger: David William Øynes, Alf Kippersund Nordseth, Carl Anders Sørheim, Markus Lierhagen og Johannes Gartland.

Villskudd har blant annet opptrådt på Blå, Revolver, Rockefeller, Parksalongen og Parkteateret i Oslo, samt på Checkpoint Charlie i Stavanger, Siste reis i Halden, Antikvariatet i Trondheim og Bastard bar i Tromsø, varmet opp for deLillos og Valentourettes og vært over grensa og spilt i Göteborg og Malmö - for å nevne noen høydepunkter og forskjellige byer.

Hør albumet "Alt er annerledes"

Trollbinde